Početna ideja je bila da se nadopuni loša postojeća ponuda bodića s tiskom spojem 2 u 1 - fora natpis i dobar/originalan dizajn. Time bi mame i tate mogli imati cool bodiće koje žele ponosno i u svom stilu obući na dječicu, a nije naodmet što sve funkcionira kao jedan dobar, ali praktičan i otkačeni poklon.

 
Malo o našim stvarčicama
Prvo pravo predstavljanje bebi-javnosti u Hrvatskoj je bio 2010. godine u Areni na Sajmu  beba gdje se potvrdilo da je ideja zaživjela u pravom smislu i da je pogođena bit stvari. Vidjevši da smo pogodile kako se kaže u sridu, odnosno super povratna informacija od kupaca oko novog i neobičnog webshopa naš mali tim je proširio asortiman s linijom kapica „Čudnovata šuma“ .
Kapice MEDO i SOB su prve koje su odlično probile led u jesenskoj kolekciji 2010/2011. Kapice su izrađene od flisa tako da je za zimsko vrijeme više nego dovoljno, dok je s unutarnje strane 100% pamuk za nježne dječje glavice. Isto tako kapice su na kopčanje ispod brade kako bi spriječili ono što djeca najviše vole – skinuti kapicu! Već u jesen 2011/2012 su u šumu došetale nove životinjice – crveni DINOSURUS, plavi i sivi ZEKO sa zubićima. Još smo dodanle i šalove – medeni šal, ZMIJAsti šal…a tako su se rodila i dva potpuno nova žitelja šume – LISICA i PESEK koji su i kapica i šal u jednom!
 
Naravno ukorak s kapicama proširena je i linija bodića s novim dizajnom – ROCY ME BABY kao oda našoj pjesmici s Eurosonga u metal verziji, BACI $I#U DA SE IGRAMO! kao potpora našim nogometnim i inim sportskim fanovima, BODY ZA CUGANJE i sl…
 
Kroz vrijeme su nam se pridružile i druge kreativne mame i bake koje svojim ručno rađenim proizvodima stvarajući novu liniju UNIKAT koji obuhvaća bodiće s unikatnim tiskom, oslikavanjem, wall dekorom i heklanim stvarčicama…
 
Zašto webshop?
Svaka mama prije nego rodi (iliti 9 mjeseci pripreme) provodi većinom na netu googlajući,  a kad rodi osim googla i facebooka (farmville i sl.) surfa tražeći raznorazne odgovore, stvari i ostalo za svoje voljeno jer je zaista teško šetati po dućanima kad vaša mala zvijezda plače, štuca i sve ostalo što male bebe rade. Zato u miru kad bebice legnu spavati (tih par dragocjenih minuta) mame mogu pogledate što bi još trebale za nadopuniti garderobu stalnorastuće zvijezdice, a naravno da i s "težom za šoping" polovicom podijele mišljenje.
Također, povratna informacija o proizvodima i idejama je najbolja kroz chatove, facebook poruke, mailove i sl… ono što u biti novopečene mame vole posjećivati i komentirati.
Povremena druženja kroz sajmove i photosessione na koje dolaze mame su prava inspiracija za nove stvari i redizajn starih u vidu praktičnosti, izgleda i ostalog.
U stalnoj smo potrazi za novim i kvalitetnim proizvodima, kojima ćemo nadopunjavati kolekciju jer je cilj je da zajedno s mamama napredujemo i obogatimo izbor bebi potrepština,  koje drugi nemaju. Jedan od najvažnijih postulata su svi proizvodi zdravi, ekološki osviješteni i pogodni za male bebice, a glavna inspiracija su naše male zvijezdice…
 
I sve što nađete u ovom malom dućančiću naša djeca to već nose!